Harman Traktör ile 2006 yılından bu yana çalışıyoruz. Kendileri dünya devi New Holland markasının Türkiye Distrübütörü. Ritma’nın belkide ilk müşterilerinden birisi. Yolculuğumuza ilk olarak Teknik Servis Programı ile başladık. O zamanlar masaüstü çözümlerimiz vardı. Uzun yıllar boyunca paket programımızı kullandılar. Sonrasında yetkili servis ağının da işin içine girmesi ile merkezde kullanılan sistemi Türkiye’nin çok sayıda uç noktasındaki bilgisayarların erişimine aşmamız gerekti. Bu sefer web ile masaüstünü hybrid bir çözümleme ile entegre ettik. Mobil uygulamalarla entegre ettik.

İş giderek büyüdü. Bu sefer sadece teknik servis yönetimi değil , stok yönetimi ,yedek parça siparişleri, yetkili servisler için hakkedişler, siparişlerin lojistik takibi , muhasebe programı ile entegrasyon derken giderek derinleşen çözümü, bütüncül bir bakışla yeniden elden geçirmek gerekti. ” Sil baştan başlamak gerek bazen ” 🙂 Tüm sistemi güncel web tabanlı bir yapıya taşır mıyız ? Taşıyalım dedik.

Grup Servis Müdürü Turan Sabır ,teknoloji ve verimlilik konusunda heyecanlı ve vizyoner bir yönetici. Kimi zaman bizi de motive ederek daha ötesine erişmek için yenilikçi yaklaşımlarına hiç ara vermedi. Sektördekiler iyi bilir yazılım gibi soyut bir alanda yıpratıcı iş süreçlerinden geçip bir müşteriyle 10 yıldan fazla çalışmak, öyle kolay bir şey değil. Harman Traktör ile 10 yılı geride bıraktık ve birlikte büyümeye devam ediyoruz.

Müşterimiz Harman Traktör’e tüm iş deneyimlerimiz için teşekür ediyoruz. Ve elbette tüm sürece katkılarından ve videoda belirttiği güzel mesajlarından dolayı Turan bey’e içten teşekkürler.

Bankacılık, Telekomünikasyon, Bilişim sektörlerinde yazılım uzmanlığı ve yöneticiliği yaptı. Ritma Teknoloji'nin kurucu yöneticisi. Türkiye'den global yazılım markaları çıkacağına inanıyor.

Instagram