Yeni bir yıla başlamak ne güzel 🙂 Yeni bir okuma, yeni bir sayfa, yeniden başlamak. Şöyle bir bakınca 2019 la birlikte Bilişim Vadisinde 2. Yılımızı dolduruyoruz. Burası Türkiye’nin Bilişim üssü olmayı hedefleyen büyük bir teknoloji kampüsü. 2019’la birlikte Netsum, Argenova , Elpo Bilişim, Atılım Yazılım, Ey08 Ajans gibi komşularımızla daha fazla yaklaşıyoruz, buradan güzel bir sinerji oluşacak. Hiç şüphesiz hızlanmamız gerek.

Tamda 2019 ‘u kapatırken Türkiye Otomobil Girişim Grubu TOGG, Bilişim Vadisi’nde komşumuz oldu. Bilişim Vadisinin resmi açılışı ile birlikte Türkiye’nin yerli otomobilinin açılış günü harika bir atmosfer sağladı. Ülkemiz için hayırlı olsun. Devletin zirvesi ve Cumhurbaşkanlığı düzeyindeki katılım hepimiz için heyecan verici. Üretimin, teknolojinin gündem olması, tartışılması ne güzel. Bilişim Vadisinde kendi bariyerlerimizi aşan güçlü bir gelecek inşa edilecek. Bu vizyonun bir parçası olmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz.

Özel yazılım tarafında, TUBİTAK destekli AR-GE projemiz NFC ödeme ve puan sistemini sonuçlandırdık. Ekmek fırınları için dağıtım – tahsilat yönetim yazılım çözümü sahaya indi . Müzayede firmaları için global bir platform geliştiriyoruz ve 2020 yılında yayına alacağız. RİTMA LMS Uzaktan eğitim sistemine başladık.

Bizim uzmanlığımız Kurumsal İş yazılımları. CRM, ERP, B2B, Servis – Teklif gibi süreç yönetim çözümleri. Ritma FLEX Türkiye’nin yerli ve yeni nesil iş platformu olarak çok inandığımız bir çözüm ve bizim amiral gemimiz. 2019 da bir çok güncellememiz oldu.TürkTelekomdaki veri merkezindeki sunucu alt yapılarımızı yeniledik. Muhasebe tarafında E-Fatura ve E-Arşiv için hazır hale geldik. Tahsilatı hızlandıran Ritma PAY ödeme sistemini kurduk, bankalarla entegre olduk. Servis uygulamamızın IOS ve Android tarafında bir çok güncelleme yaptık. Orta ve büyük ölçekli firmaların satınalma süreçleri ve ürün talep akışlarını dijitalileştirmek için çözümümüzü derinleştirdik . Kurumsal envanter ve ürün zimmetleme süreçlerini platformumuza taşıdık.

2020 yılıında Ritma FLEX yeni versiyonuna devam ediyoruz. Yeni yılın son çeyreğine yenilenen arayüzlerimizi yetiştirmek istiyoruz. Yeni nesil ekranlarımız webin ve mobilin gücünü, öncü yaklaşımlarla kullanıcılarımıza hissettirecek. Türkiye’nin yerli yazılım gücü olarak, global standartlarda müşterilerimizin eli kolu, ayrılmaz bir parçası olmak için heyecanla tutkuyla çalışmaya devam edeceğiz.

Hoşgeldin 2020!

Bankacılık, Telekomünikasyon, Bilişim sektörlerinde yazılım uzmanlığı ve yöneticiliği yaptı. Ritma Teknoloji'nin kurucu yöneticisi. Türkiye'den global yazılım markaları çıkacağına inanıyor.

Instagram