Yazılımı ve haberleşme altyapısı yeni teknoloji olmasına rağmen görüntüsüyle eski, kullanımını zor, kısaca user-friendly olmayan arayüzlerini yenilemek isteyen LETTA kendi ekipleri gibi çalışacak yazılımı bir sonraki levela getirmesine yardımcı olacak bir partner arayışıyla tanıştık.

Ritma Teknoloji olarak yaptığımız işlerdeki kalite ve müşteri memnuniyetini göstererek başladığımız bu yolculukta en önemli ihtiyaçlarının ne kadar teknik bir arayüz olursa olsun ilk bakışta rahat anlaşılır, kullanımı kolay, hızlı ve günümüzü değil geleceği hedefleyen bir proje yapmak için birlikte tek bir ekip gibi çalışmaya başladık.

ATM’leri çok sayıda parametre eşliğinde dashboardlar üzerinden izlenebilir hale getirmeyi hedefleyen hardware ve software‘i bütünleşik olarak kullanan projelerinde bir bakışta rutin dışı durumları tespit etmek ve zamanın akışında cihaz durumlarını üst bir kokpit ekranıyla göstermek istiyorlardı. Merkezi bir konumdan Türkiye’de il/bölge bazında izlenebilirliği adeta uzaktan erişim yaparcasına yakınlaştırarak müşteri için yeni nesil bir raporlama imkanı sunmak istiyorlardı. Ancak her proje de olduğu gibi burada da zaman baskısı ve ekibin hızlı çözümler üretmesine ihtiyaçları vardı. Ritma tam bu noktada devreye girerek yazılım ve tasarım kaynağı sağlayarak projenin zamanında ve ihtiyaçlara sağlıklı cevap veren bir proje olarak tamamlanmasını sağladı.

Voltran oluşturmak ve ortak tasarım/kod geliştirmek

İş analizi ve arayüz desteği verdiğimiz projelerde, uçtan uca kapsamı kendi ekibimizle yaptığımız projelerden daha çok, müşterilerimizin ekipleriyle birlikte yürüttüğümüz ortak çalışma yaptığımız işleri daha çok seviyoruz. İşin sahipleriyle yaptığımız ortak çalışmalar sayesinde projede yanlış ve eksik parçaları doğru zamanda ve etkin şekilde tespit etmemizi sağlıyor. Kaldı ki farklı disiplinler arasında başarı üretme konusundaki kaslarımızı geliştirmek bizim içinde oldukça eğitici…

LETTA ekibiyle yürüttüğümüz çalışmanın güzel tarafı, firma yöneticileri ve yazılım ekibi ile iştahlı oturumların, düzenli kontrollerin ve ince ayrıntılar konusunda alternatif düşüncelere açık olmanın katkısını süreç boyunca birlikte taşıdık. Karşılıklı olarak motive edici konuşmalar eksik olmadı 🙂

Bizi her daim ekiplerinin bir parçası gibi gören LETTA Ailesine de çok teşekkür ediyoruz.

Firma kurucumuz Selim Ünüvar, müşterileriyle birlikte.

Bir yazılımı projeden, ürüne dönüştürerek dünyalı işler yapıyoruz

Yazılımın ve fonksiyonlarının sadece çalışıp çalışmadığına odaklanmış ve bu aşamada lokal ihtiyaçların sınırında, esnekliği olmayan işler her yerde var. Ritma olarak bu çalışmaları global standartlarda yalınlığa, esnekliğe, farklı cihazlarda ve platformlarda sağlıklı çalışmaya, veriye bütüncül veya detaydan bakarken, “insanın doğal okuma konforunu karşılayacak” titizlikte ele alıyoruz. Bu sayede dünyadaki yaygın yazılım çözümlerini kullanmış insanların alışageldiği refleksler ile etkileşimi büyük ölçüde karşılamış oluyoruz.

İnanıyoruz ki RİTMA ile çalışmak; globali hedefleyen ortaklarımız için yazılımda son aşamada değil projenin analiz aşamasında doğru ve yanlışları tespit etmelerini sağlıyor.

Sektörün içindekilerin çok iyi bildiği gibi pandemi sonrası günümüz koşullarında yazılımcı ve özellikle iyi yazılımcı kaynağı bulmak zor ve maliyeti çok yüksek. Biz ortaklarımıza tam bu aşamada çok ciddi zaman ve memnuniyet avantajları sağlıyoruz.

Özetle; projelerinizdeki yanılma paylarını iki ileri bir geri giden yolculuklarınızı minimuma indiriyor, dışarıdan bir gözle bakarak projelerinizin tasarımıyla yazılımıyla güçlü algılanılmasını ve çıkan işlerin müşterileriniz tarafından çok sevilmesini sağlıyoruz.

2000 yılından beri Türkiye'deki Dijital tasarımlarda dokunuşları ile yeni bir çizgi oluşturdu.

Instagram